skip to Main Content

Over ons

Over ons

Koerntjes is een echt familiebedrijf. In 1962 is Theo Koerntjes uit het niets begonnen. Met 50 gulden vakantiegeld kocht hij zijn eerste slooppandje. De uitgaven moest hij vervolgens terugverdienen met de verkoop van de gesloopte materialen. Zelfs in die tijd deden wij al aan recycling.  In de loop der jaren groeide Koerntjes gestaag door tot een volwaardig sloop- en handelsbedrijf. Tegenwoordig beslaat het bedrijf een oppervlakte van 7000m2. In 1991 heeft, één van de dochters Marion, samen met haar man Clemens het bedrijf overgenomen. Met haar financiële expertise en zijn uitgebreide vak- en materialenkennis is Koerntjes uitgegroeid tot de specialist bij renovatieprojecten. En ook de derde generatie doet zijn intrede in het bedrijf. Twee van de vijf zonen van Marion en Clemens, Damy en Barry, hebben de ambitie het bedrijf verder voort te zetten.  Ondanks de voortdurende groei van Koerntjes blijft de kernwaarde altijd overeind:  bij ons is een klant nog een klant.

Team

Ons toegewijde en hechte team bestaat uit 10 tot 12 medewerkers met ieder hun specialisme, maar allemaal met dezelfde instelling. Vertrouwen op elkaar, inzet en gaan voor het beste resultaat. Bij ons is een klant echt nog koning.

Dakpan zoeker

Bent u op zoek naar een bepaalde dakpan en wilt u weten of wij deze op voorraad hebben? Maak dan gebruik van onze unieke dakpan zoeker.

Contact

Varsseveldseweg 67b
7131 JA Lichtenvoorde

T. 0544 715603
M. 06 22 43 84 07
info@koerntjes.nl

Back To Top